Slide COMENÇA AQUÍ

Diversitat i Inclusió a l'Empresa

Proporciona coneixements i eines a la teva plantilla per millorar les competències en diversitat i inclusió. servicios obbia servicios obbia

Oferim formacions per a la Diversitat i Inclusió a l'empresa

Que et permetran obtenir les eines que necessita el teu equip:

  • Càpsules de vídeo: conceptes fonamentals que permeten a l’equip un acostament a la diversitat i la inclusió (format òptim per als processos d’onboarding de l’empresa, per a formacions virtuals).
  • Master class: t’oferim espais orientats a conèixer, de primera mà, a altres persones professionals que estan aplicant estratègies de diversitat i inclusió en les seves organitzacions (disponible en format virtual i presencial).
  • Formacions vivencials: experiències que permeten reconèixer els propis prejudicis i prendre consciència de les barreres que obstaculitzen la incorporació de la diversitat. Totes les formacions són bonificables (disponible en format virtual i presencial). 

Les nostres metodologies formatives permeten experimentar en primera persona la diversitat, on l’experiència i les creences de les persones participants són la palanca per a iniciar el camí cap a entorns inclusius en l’empresa.

El servei de Formació en Diversitat i Inclusió inclou:

Formació Diversitat Inclusió a mida

Pas 1. Detecció de necessitats formatives

Anàlisi de punts de millora

Identifiquem i trobem solucions formatives per desenvolupar les competències i desplegar el potencial de la teva plantilla, i així, reforçar el seu compromís amb l’empresa.

Pas 2. Recursos

Generem continguts en diferents formats

Utilitzem diferents eines de suport per a la creació de les nostres formacions, com són la intel·ligència creativa, el role play, el coneixement compartit i el design thinking.

Formació Diversitat Inclusió Recursos
Formació Diversitat Inclusió Continguts

Pas 3. Continguts

Formació de qualitat

Les nostres formacions promouen l’aprenentatge actiu i significatiu per conèixer i aprofundir en la diversitat i la inclusió en entorns laborals.

Quins beneficis ofereix la Diversitat i Inclusió a l'empresa

Consolidar la cultura i els valors corporatius

Millorar el benestar a laboral

Incrementar la qualitat dels serveis i els productes, i per tant, ser més competitiva

Enfortir el sentiment de pertinença

Estar actualitzada en tendències i en coneixements tècnics

Atraure i motivar el talent